N E I nei.

Nei. Jeg vil ikke det skal være slik. Hverdagen er kommet og jeg er etter 73 år alene . Med barn – barnebarn og oldebarn er du jo omsluttet av familie som er der for deg når du trenger noen. JA – men når den som har vært halvdelen av deg er borte er det et hull inne i deg – et hull fylt av ensomhet og stille gråt og det gjør så vondt . Ingen kan hjelpe deg – ALENE må du prøve å fylle hullet med tanker og følelser, og det er så ensomt – bare du kan gjøre det. Jeg prøver å la alle de glade minner være bunnen i hullet, og putte ned den nye hverdagens små gleder så tomheten gradvis kanskje kan forsvinne, og hullet fylles av ordene. – # Hver dag er er en gylden gave # •så må det være opp til meg å la all glede Rolf og jeg hadde sammen være bærebjelken i den lille tiden jeg har igjen. Jeg tenker —- Om noen dager 95 år – og jeg lever, da må jeg prøve å leve de dager jeg har igjen som gyldne dager.

7 thoughts on “N E I nei.

 1. Det var trist å høre. Ord blir fattige, tiden er eneste hjelp. Jeg håper uansett at du får en så god sommer som mulig, og at du har selskap og trøst i barn og barnebarn. Du skriver så godt, og selv om jeg er i 40 årene kan jeg lett relatere til dine tanker og betraktninger. Takk for at du deler. God klem til deg.

  Like

 2. Kjære Ada!
  Jeg må takke deg for dine ord og at du ønsker å dele litt av deg og ditt liv med oss. Det er så fint å lese, selv om du nå skriver at du har mistet en viktig bærebjelke og noe så fint som din kjære. Det kan jeg bare forestille meg må være veldig tungt! Jeg ønsker deg all styrke du kan oppdrive, og vit at det har du nok mer av enn du tror! Jeg er så glad for dere som har gått veien før oss og som våger å dele av dere selv, så anse deg selv som bærebjelke for mange også! Stor nettklem! Camilla i Os.

  Like

 3. Dette var så fryktelig trist å høre! Tenker på deg🌸 du er modig som deler, og det er mye trøst i ordene dine for andre som kanskje går igjennom/har gått igjennom det samme. Klem til deg

  Like

 4. Kjære Ada, føler inderlig med deg! Jeg kan ikke en gang forestille meg hvor vondt dette må være. Et langt liv sammen, og så plutselig stå igjen alene.. Håper du etter hvert får noen fine dager og år, sender deg en god klem ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s